Medarbejdere

Mette Andersen

Mette Andersen

Bedemand

Jeg har været bedemand på Fyn i mere end 7 år.

Min baggrund som bedemand, har taget sit afsæt i min tidligere karriere hos TDC samt min mors længerevarende sygdomsforløb.

Min tid hos TDC gav mig stor indsigt i, altid at udføre mit arbejde, med kunden i fokus. I denne periode blev min mor meget syg og jeg tog beslutningen om at tage del i hendes døgnpleje. Et forløb der varede mere end 3 år. Da min mor gik bort, stod det klart for mig, at jeg skulle være i en branche der var meningsfuld og hjalp mennesker igennem en særdeles svær tid.

Det førte mig til at starte i bedemands-branchen. Hurtigt blev det tydeligt, at det var den helt rette plads i arbejdslivet for mig.

I arbejdet som bedemand er mit fokus altid, at de efterladte, oplever en personlig, professionel og nærværende behandling.

For mange efterladte er det første gang de står i situationen. Der er mange ting der skal afklares, tages stilling til og arrangeres.

Min primære arbejdsopgave er at agere den der viser vejen og guider de efterladte i en svær tid med stor sorg. Ens for alle efterladte, er det store og brændende ønske om at give sin kære den bedste afsked. Hvad enten det er begravelse eller bisættelse, gør jeg mit yderste for, at det bliver en helt perfekt afsked.

Jeg udfører mit arbejde som bedemand i Middelfart, Odense og resten af Fyn.

Telefon: 22 76 18 81

Claus Markvardsen

Claus Markvardsen

Bedemand

jeg har været bedemand i 10 år heraf de 8 år som selvstændig. At arbejdet som bedemand er meget berigende, og at hjælpe pårørende og se hvilke lettelse det giver, når bedemanden har taget over, er en god fornemmelse. Det vigtigste for mig er at sørge for at de pårørende er trygge og har tillid til mig og føler sig i gode hænder.

Telefon: 25 34 78 32

Jette Haahr

Jette Haahr

Bedemand

jeg er 57 år og er gift bor selv i sdr.Nærå/ Årslev.
Jeg har været bedemand siden 1. maj 2006 og er rigtig glad for mit arbejde.
Det betyder meget for mig, at kunne hjælpe andre i sorg, støtte og være der for dem i en svær tid.

Telefon: 24 49 18 78

Camilla Risum

Camilla Risum

Bedemand

Jeg er uddannet indenfor Plejesektoren fordi jeg brænder for at gøre en forskel. Efter endt uddannelse kørte i 6 år – primært ud til borgere i eget hjem
for år tilbage tog jeg et kursus hos palleativ frivilligt netværk på OUH. Det var under dette kursus jeg mærket interessen, for at prøve bedemandsbranchen.

Jeg startede i en 3 måneders praktikperiode i 2019 hos Holm Begravelser her fik jeg indblik i hvad en bedemands arbejdsopgaver indebærer, hvor forskellige deres dage kan være, og at ikke 2 ceremonier er ens. Det var også i denne periode jeg fandt ud af hvor meningsfyldt, og givende jobbet som bedemand er, samt hvor vigtig en god, og hjælpende bedemand betyder for familien. Og det bekræftede mig i at det var det jeg skulle beskæftige mig med. Og efter endt praktik var jeg heldig at få lov at blive hos Holm Begravelser, hvilket jeg i dag er super glad for, og bliver bekræftet i var det rigtige skift for mig.

Når man som efterladt står i en sorg efter at have mistet – kan det virke uoverskueligt og skulle træffe svære beslutninger omkring en bisættelse, eller begravelsen.
Her vil jeg være behjælpelig under hele processen med alt det praktiske der er i forbindelse med et dødsfald så I føler tryghed, og ro.
For mig er det vigtigt at, I får en personlig, og professionel rådgivning, hjælp til det I har brug for, opfyldt præcis de ønsker I må have, og svar på de spørgsmål som kan opstår i forbindelse med et dødsfald. I fællesskab sørger vi sammen for I får en smuk, og værdi afsked med jeres kære.

Telefon: 29 60 10 40