Professionel begravelses­forretning og bedemand i Vejle
– Vi lover en smuk og respektfuld begravelse eller bisættelse

At skulle arrangere en begravelse eller bisættelse – uanset om dødsfaldet er forventet eller ej – kan være meget overvældende. Det er et tidspunkt, hvor du kan føle dig stresset og ikke vide, hvad der skal gøres.

Bedemand Middelfart står for alt det praktiske vedrørende en begravelse eller en bisættelse, så du kan fokusere på noget andet. Vi hjælper dig med at planlægge en begravelse eller bisættelse, der afspejler den, du har mistet samt de ønsker, som den afdøde eventuelt måtte have.

Bedemand i Vejle med fokus på en personlig afsked

Hos Bedemand Middelfart er vi beærede over at kunne hjælpe familier gennem en svær tid og bidrage til at gøre tingene lidt lettere. Vi forstår, hvor vigtigt det er at arrangere en værdig og smuk afsked, når det kommer til at sige farvel til dem, vi elsker.

Derfor bestræber vi os på at imødekomme alle dine ønsker og behov. At du giver os din tillid, er ikke noget, vi tager let på. Vi tager os af alt det, du ønsker, mens vi samtidigt sørger for at gøre det til et så personligt forløb som muligt.

Begravelse og bisættelse Vejle

Vil du kontaktes af en bedemand?

Vores bedemandsforretning tager sig af alt det praktiske

Når du kontakter os for at få hjælp, sikrer vi, at det hele bliver mere overskueligt for dig. Vi tager os af alle de administrative opgaver i forhold til et dødsfald såsom:

 • Bestilling af dødsannonce
 • Udfærdigelse af nødvendige papirer
 • Kontaktformidling til kirke, præst m.m.
 • Bestilling af kiste eller urne
 • Bestilling af dødsannonce
 • Udfærdigelse af nødvendige papirer
 • Kontaktformidling til kirke, præst m.m.
 • Bestilling af kiste eller urne
 • Bestilling af gravsted
 • Bestilling af blomster og kranse
 • Ansøgning om begravelseshjælp
 • M.m.
 • Bestilling af gravsted
 • Bestilling af blomster og kranse
 • Ansøgning om begravelseshjælp
 • M.m.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er en begravelse gratis?

Nej, en begravelse er ikke gratis. Hvis du ønsker at få en idé om, hvad en begravelse koster, kan du prøve vores prisberegner her på siden.

Hvad gør vi, hvis vi ikke har penge til en begravelse?

Hvis du ikke har råd til en begravelse, kan du ansøge om begravelseshjælp. Vi hjælper gerne med ansøgningen. Derudover kan det være, at kommunen kan hjælpe. Vi kan fortælle, hvor du skal henvende dig.

Skal jeg ringe til præsten?

Nej, du behøver ikke selv at ringe til præsten. Du kan dog godt ringe til præsten, hvis du gerne vil. Vi formidler gerne kontakten til præsten, og leverer de oplysninger videre, som du siger, at vi må som for eksempel jeres kontaktoplysninger.

Bedemandsforretning Vejle og omegn

Bisættelse eller begravelse i Vejle skræddersyet til dine behov

Vi har specialiseret os i begravelser og bisættelser for andre trossamfund og forskellige personlige præferencer.

Fra kirkelige begravelser og bisættelser til borgerlige ceremonier m.m. sørger vi for, at alt, hvad vi gør, er skræddersyet til dine behov og ønsker.

Når alt kommer til alt, er en begravelse eller en bisættelse en personlig begivenhed, der bør være skræddersyet til den afdøde samt familiens ønsker.

Bedemand med kendskab til lokale traditioner og skikke

Når det kommer til en bisættelse eller begravelse, kan traditioner og skikke variere fra sogn til sogn. Det er ikke altid, at du kender til disse skikke. Hos Bedemand Middelfart har vi stor kendskab til alle lokale traditioner og skikke, der er vigtige for lokalsamfundet.

Vores fornemste opgave er at gøre hele processen nemmere for dig og resten af familien, så I bare kan koncentrere jer om jeres sorg. Vores arbejde består i at hjælpe så godt og så meget som muligt alt efter ønske og behov.

Vil du kontaktes af en bedemand?

Bedemand Vejle og omegn

Kontakt os og få hjælp til en bisættelse eller begravelse fra en bedemand nær Vejle

Med hjælp fra en erfaren begravelsesforretning nær Vejle er du aldrig alene. Så snart du ringer til os, vil vi være her for dig. Du kan kontakte os 24 timer i døgnet, så tøv ikke med at ringe på tlf. 29 60 10 40 Vi er her for at lytte og hjælpe med at vejlede dig.

Vi hjælper familier med at planlægge en smuk og mindeværdig afsked i Vejle samt Jelling, Hedensted, Børkop, Egtved og Fredericia.