Respektfuld og nærværende bedemand til begravelse og bisættelse i Odense på Fyn

Når du mister en, du holder af, er det vigtigt, at du og resten af familien får sagt farvel på den helt rigtige måde.

Hvad der er den rigtige måde for dig, er ikke nødvendigvis den rette måde for andre. Vi hos Bedemand Middelfart hjælper dig med at få planlagt en mindeværdig afsked, der er den bedste for dig.

Få hjælp til det praktiske fra en bedemand i Odense på Fyn

De fleste går en svær tid i møde, når de lige har mistet et nært familiemedlem eller en kær ven. Det kan være svært at overskue alle de praktiske gøremål i forbindelse med et dødsfald. Der er rigtig meget, som skal ordnes og tages stilling til. Derfor kan det være en god støtte og hjælp at have en bedemand med i forløbet.

Vi har en respektfuld tilgang til både den afdøde og de efterladte. Du kan derfor regne med at få lige præcis den støtte, som du har behov for. Det er helt op til dig, hvad du ønsker hjælp til.

Bedemand Odense, Fyn

Vil du kontaktes af en bedemand?

Vi tager hånd om dig og letter processen

Når vi mødes, gennemgår vi alt det, der skal ordnes i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. I løbet af samtalen kan du selv afgøre, hvad du ønsker, vi skal tage os af. Det vigtigste for os er, at du føler dig i trygge hænder, samt at du har tillid til os.
Vi kan blandt andet hjælp dig med følgende:

  • Valg af kiste og eventuelt urne
  • Bestilling af dødsannonce til aviser og internettet
  • Bestilling af blomster og kranse
  • Bestilling af gravsten
  • Hjælp til ansøgning om begravelseshjælp
  • Salmeark til ceremonien
  • M.m.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg bruge en bedemand?

Nej, du må gerne ordne alt selv, hvis du har lyst til det. Der er ikke nogen regel om, at du skal bruge en bedemand. Du kan eksempelvis også vælge, at bedemanden kun står for den del, du ikke selv ønsker at håndtere.

Betaler skifteretten regningerne?

Skifteretten betaler ikke regningen for begravelsen. Den betaler heller ikke for de faste udgifter, som den afdøde måtte have. Skifteretten står kun for at gøre den afdødes værdier op.

Kommer I hjem til mig, eller mødes vi i begravelsesforretningen?

Hos Bedemand Middelfart mødes vi der, hvor du ønsker det. Vi kan både komme hjem til dig eller mødes i vores forretning.

Begravelse Odense, Fyn

Bisættelse eller begravelse i Odense på Fyn, der afspejler den afdøde

Som bedemænd med mange års erfaring kan du være tryg ved vores hjælp til planlægning af en begravelse eller bisættelse.
Vi sætter os gerne sammen med dig for at bistå dig i afklaringen om, hvordan det hele skal foregå.

Har den afdøde ikke selv udtrykt et ønske om, hvorvidt det skal være en begravelse eller bisættelse, kan det for mange være en stor beslutning at tage.
Uanset hvad er det vigtigste for os, at det bliver en smuk og værdig afsked, som du mener afspejler den afdøde på bedste vis.

Vil du kontaktes af en bedemand?

Begravelsesforretning Fyn

Kontakt din lokale bedemand i Middelfart, Vissenbjerg og Aarup for en værdig afsked

Hos Bedemand Middelfart lægger vi vægt på at hjælpe borgere fra flere forskellige byer med at få planlagt en værdig afsked for deres nærmeste. Vi har hjulpet mange familier fra ovennævnte byer samt fra Fredericia og Vejle. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 29 60 10 40. Vores telefon er altid åben.

Vi hjælper familier med at planlægge en smuk og mindeværdig afsked i Odense på Fyn samt Aarup, Vissenbjerg, Middelfart, Strib, Tommerup, Nørre Aaby, Gelsted, Brenderup, Harndrup, Fredericia og Vejle.